Stukje taart voor mijn verjaardag

Yeah, vandaag ben ik jarig, daarom bied ik jullie een zelfgemaakt (papieren ) stukje taart aan ūüôā

IMG_4333

 

Bij ons in Limburg is het gebruikelijk dat men bij een verjaardag¬†een stuk¬† vlaai ( of natuurlijk meerdere ūüôā ) eet als men op bezoek komt.

 

Heerlijke abrikozen linzen vlaai, kruisbessen met schuim, kersenvlaai, aardbeienvlaai of pruimenvlaai. Eigenlijk allemaal heel erg lekker !

IMG_4332

Om dit stukje taart te maken heb je niets bezonders nodig, alleen een stukje Cardstock in de kleur die jij leuk vind. Bij mij is het deze keer Calypso Coral een SU-per mooie kleur.

IMG_4327

Door het op verschillende plaatsen te vouwen en te knippen, krijg je de taartvorm, deze hoef je nu alleen nog maar in elkaar te plakken, eventueel kan er een aardigheidje ( snoepgoed of giftcard ) in de taartpunt gestopt worden.

Je kunt er natuurlijk een aantal meer maken en er een taart van maken, leuk voor babyshower, als kraamcadeautje, als bruidsgift, of zelfs voor iemand die geslaagd is.

Als versiering heb ik met glittertape de randjes versierd en heb ik enkele ballonnetjes met embossing poeder dat mooie effect gegeven en  daarna met de balloon Bouquet Punch uit gestanst.

De ballonnetjes heb ik met zilverdraad, dimensionals en een pareltje bevestigt op de bovenkant van mijn taartstuk.

IMG_4323

Vind je het leuk om ook zo’n taartpunt te maken, laat het me weten op info@deemoments.nl, dan maak ik er zo snel mogelijk een tutorial van.


Project details

Stempels: Balloon Celebration ( art nr 140675)
Cardstock en DSP: Calypso Coral ( art nr 124392)
Inkt: VersaMark ( art nr 102283 )
Accessoires: Pearls Basic Jewels ( art nr 119247)
Tools: Tear and Tape (art nr 138995), Balloon Bouquet Punch ( art nr 140609) Embossing Powder ( art nr 109132), Embossing Buddy ( art nr )103083, Heat tool ( art nr 129055)

Alle artikelen die ik heb gebruikt kun je natuurlijk¬†via mij bestellen bij Stampin’Up! Dit kun je heel gemakkelijk doen, stuur gewoon een e-mail naar info@deemoments.nl

Ik kan deze taartpunten in diverse kleuren leveren, als doe- het- zelf pakketje of uiteraard al helemaal klaar.

Wil je meer informatie over de spullen die ik heb gebruikt, aarzel niet en mail naar info@deemoments.nl

Tot de volgende keer,

Désirée

 

 

 

 

 

1066 Total Views 1 Views Today
Total Views: 1065 ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *